Om Maia Masterclass

Vad kul att du hittat hit!

Vi på Maia är passionerade marknadsföringsentusiaster som älskar att dela vår kunskap och hjälpa andra att växa. Med vår expertis inom marknadsföring har vi undervisat på några av Sveriges främsta yrkeshögskolor och föreläst på konferenser som Webbdagarna och Internet i fokus. Detta har inspirerat oss att skapa Maia Masterclass – en digital utbildningsplattform för dig som vill lära dig digital marknadsföring på distans.

Med Maia Masterclass som din digitala utbildningspartner får du inte bara tillgång till högkvalitativa kurser och material, utan också till vårt stöttande och engagerade team av experter. Vi finns här för att svara på dina frågor, ge vägledning och stötta dig på din utbildningsresa.

Flexibelt lärande

När du vill. Var du vill.

På Maia Masterclass hittar du en mängd kurser inom digital marknadsföring som är utformade för både nybörjare och erfarna marknadsförare. Vi vill göra kunskap tillgängligt för alla, oavsett var du befinner dig geografiskt. Du kan lära dig i din egen takt och anpassa studierna efter ditt schema.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att vässa dina kunskaper och utvecklas inom digital marknadsföring.

På Maia har vi en väldigt stor fokus på personlig utveckling. Det är svårt för både oss och våra kunder att hålla sig uppdaterade. Det är därför Maia Masterclass finns, vi vill göra det enkelt för dig som är nyfiken att lära dig mer.

Jimmy Björnhård

VD & Senior Digital Strateg

Några av våra kurser

1 Analys
2 SEO
3 Datavisualisering
4 Annonsering
Analys

Google Analytics 4

Den 1 juli 2023 släcks Universal Analytics. Lär dig grunderna i nya Google Analytics 4 och bemästra de mest användbara funktionerna.

Läs mer om kursen
Google Analytics 4
SEO

Sökmotoroptimering (SEO)

Lär dig grunderna i sökmotoroptimering (SEO) för att ta topplaceringarna i Googles organiska sökresultat.

Läs mer om kursen
Sökmotoroptimering (SEO)
Datavisualisering

Looker Studio

Lär dig att omvandla data till värdefullt beslutsunderlag på ett visuellt sätt. Lär dig grunderna i Googles Looker Studio (som är gratis) och börja skapa dashboards som företaget älskar.

Läs mer om kursen
Looker Studio
Annonsering

Google Search Ads

Lär dig grunderna i Google Search Ads och börja omvandla en redan befintlig efterfrågan på dina tjänster eller produkter till riktiga kunder och pengar i kassan.

Läs mer om kursen
Google Search Ads