Google Analytics 4

Lär dig grunderna i Google Analytics 4 - den senaste versionen av världens mest använda analyssystem. 

Kim Westervind · april 7, 2023


Välkommen till vår exklusiva Google Analytics 4-kurs!

Vill du dominera analysvärlden med Google Analytics 4? Denna kurs är nyckeln till att behärska ett av de mest kraftfulla analysverktygen, från gränssnitt till avancerade mätmetoder!

Guidad av Kim Westervind, en senior analytiker med en imponerande meritlista från Sveriges mest framstående företag, kommer du att lära dig de mest avancerade teknikerna inom GA4.

“Hade turen att lära mig webbanalys av Kim. Det var tydligt att hon älskar det hon gör och att lära ut det. Så trots svårt ämne kändes det inspirerande, pedagogiskt och kul.”

Emmelie Ginste
Student

Genom en kombination av teori och praktik, inklusive delprov för att säkerställa din förståelse, är denna kurs din snabbväg till att bli en mästare i GA4-analys. När du avslutar kursen, får du inte bara ett diplom – du får en oöverträffad förmåga att öka din online-närvaro och förbättra din verksamhetsprestanda.

Redo att ta din analys till nya höjder med Google Analytics 4? Beställ kursen nu och börja din resa mot framgång idag!


Vanliga frågor och svar

Behöver jag några förkunskaper för att gå kursen?

Nej, det krävs inga förkunskaper för att gå kursen. Den passar både dig som är nybörjare och aldrig suttit i GA4 tidigare och för dig som jobbar i branschen men vill få bättre koll på hur det fungerar.

Behöver jag ett Google Analytics-konto för att kunna genomföra kursen?

Nej, du behöver inget konto men du kommer behöva en google-mail för att kunna logga in och använda Googles egna demo-konto.

Hur lång tid tar det att genomföra kursen?

Du gör kursen helt i din egen takt och kan sprida ut dina studietillfällen precis hur och när du vill. Om du skulle göra hela kursen på en och samma gång tar den ca 6 timmar att genomföra.

Jag har fler frågor kring kursen, hur kommer jag i kontakt med er?

Om det är något mer du undrar över kan du självklart maila Kim på kim.westervind@maiamarketing.se så återkommer hon snarast till dig!


Om kursledaren

Kim Westervind

En senior digital analytiker som löpande stöttar både små och stora bolag. När hon inte hjälper företag med datadriven digital marknadsföring så utbildar hon flitigt på landets bästa skolor.

1 Kurs

Ej registrerad
eller 4 995,00 kr

Kursen Inkluderar

  • 8 Avsnitt
  • 33 Ämnen
  • 6 Prov
  • Kursdiplom