Google Search Ads

Grundkurs i hur du arbetar med Google Search Ads, teori varvat med praktisk demo och kunskapstest.

Carl-Christian Bergman · juni 5, 2023


Välkommen till vår exklusiva Google Search Ads-kurs!

Nyfiken på hur man annonserar på Google? Då har du hittat rätt! Google Search Ads är en kraftfull marknadsföringsmetod som låter dig synas precis när potentiella kunder söker efter produkter eller tjänster som du erbjuder på Google. Genom att skapa annonser baserade på relevanta sökord kan du nå ut till en målinriktad publik och locka dem till din webbplats eller affär.

I den här kursen lär du dig värdet av att arbeta med sökordsannonsering och hur du ska göra för att bestämma vilka sökord som är aktuella för just din verksamhet. Kursen ger dig även kunskaper i olika annons- och sökordstyper, samt hur du rent praktiskt bygger kampanjer och skapar dina sökordsannonser. Sist men inte minst så får du även lära dig hur du höjer din Quality Score, jobbar med remarketing, A/B-testning och hur du följer upp arbetet med hjälp av rätt KPI:er och konverteringsspårning.

Kursen leds av Carl-Christian Bergman, performance specialist med erfarenhet inom all typ av betald digital annonsering. Carl-Christian studerade på Medieinstitutet där han utbildade sig till onlinemarknadsförare.

Upplägget på kursen är enkel. Den är uppdelad i olika områden inom betald annonsering och för varje avslutad del i kursen genomför du ett mindre prov för att säkerställa att du förstått materialet. När slutprovet är avklarat får du ditt diplom direkt!

Är du redo att ta dig an ert Google Ads-konto? Registrera dig på kursen så kör vi igång!


Vanliga frågor och svar

Behöver jag några förkunskaper för att gå Google Search Ads-kursen?

Nej, det krävs inga förkunskaper för att gå kursen. Den passar både dig som aldrig tidigare jobbat med annonsering och för dig som kommit i kontakt med det tidigare och vill lära dig mer.

Behöver jag ett Google Ads-konto för att genomföra kursen?

Nej, du behöver inget konto sen tidigare! Under kursens gång går vi däremot igenom steg för steg hur du sätter upp ett konto.

Hur lång tid tar det att genomföra kursen?

Du gör kursen helt i din egen takt och kan sprida ut dina studietillfällen precis hur och när du vill. Om du skulle göra hela kursen på en och samma gång tar den ca 6 timmar att genomföra.

Jag har fler frågor kring Google Ads Search-kursen, hur kommer jag i kontakt med er?

Om det är något mer du undrar över kan du självklart maila Carl-Christian på carl-christian.bergman@maiamarketing.se så återkommer han snarast till dig!


Om kursledaren

Carl-Christian Bergman

Carl-Christian är performance specialist på Maia. Det innebär att hans största intresse är köpt annonsering och har valt att specialisera lite extra på just Google Ads.

1 Kurs

Ej registrerad
eller 4 995,00 kr

Kursen Inkluderar

  • 5 Avsnitt
  • 29 Ämnen
  • 6 Prov
  • Kursdiplom